Vã pregãtiți sã începeți un blog și vã întrebați cât costã un site web?
Știind cât de mult costã un site înainte de timp vã va economisi multã durere de cap (și bani).
În aceastã postare, vom împãrtãși cu dvs. cât costã într-adevãr un site web, astfel încât sã vã puteți pregãti bugetul.
Deoarece existã multe de informații în acest post, iatã un conținut:
- Ce instrumente aveți nevoie pentru a crea un site web
- Lucruri de luat în considerare înainte de a construi un site web
- Costul construirii unui site Web mic
- Cât costã un site web pe WordPress?
- Costul construirii unui magazin online
- Cum sã nu plãtiți excesiv atunci când construiți un site
Ce instrumente aveți nevoie pentru a construi un site web
Întrebați-vã cât costã construiți un site web? Dacã doriți sã luați ruta DIY și sã renunțați la angajarea unui profesionist pentru a vã construi și a vã proiecta site-ul (care vã va economisi mulți bani), este util sã știți ce veți avea nevoie pentru a începe.
Înainte de a putea calcula cât costã construirea unui site Web WordPress (cel mai bun sistem de gestionare a conținutului pe care sã vã construiți site-ul), va trebui sã aveți urmãtoarele:
WPForms este cel mai bun plugin WordPress Form Builder. Ia-l gratis!
- Numele de domeniu (de ex. Www.mywebsite.com)
- Creator de site-uri (de exemplu WordPress, Weebly, Shopify)
- Gazduire web (depinde de constructorul site-ului dvs. web
Nume de domeniu
Numele dvs. de domeniu este adresa URL (sau adresa site-ului) de pe internet care apare în browserul vizitatorului dvs. De asemenea, este ceea ce fac clic pe oameni în rezultatele cãutãrii atunci când doresc sã acceseze site-ul dvs. Unele exemple de nume de domeniu includ Amazon.com sau WPForms.com.
Dacã doriți sã utilizați un nume de domeniu specific pentru site-ul dvs. web, va trebui sã îl înregistrați. Aceastã înregistrare va dura un an. Dacã doriți sã utilizați același nume de domeniu, va trebui sã continuați sã îl înregistrați în fiecare an (o reînnoire a numelui de domeniu).
Dacã decideți cã nu Nu vreți sã folosiți numele de domeniu pentru site-ul dvs. web, nu trebuie decât sã îl lãsați sã expire. Aceasta elibereazã acel nume de domeniu pentru ca altcineva sã se înregistreze și sã le utilizeze. Existã, de asemenea, extensii de nume de domeniu rezervate site-urilor web din anumite țãri. De exemplu, cetãțenii sau entitãțile din Statele Unite pot utiliza extensia .us pentru a semnaliza vizitatorilor site-ului pe care aceștia își au sediul în Statele Unite. Site Builder
Indiferent dacã sunteți nou la construirea site-ului web sau aveți o experiențã semnificativã, trebuie sã utilizați un constructor de site-uri pentru a crea un site. Și mare lucru este cã constructorii de site-uri web fac site-uri web de afaceri pentru oameni de toate nivelurile de calificare. Acestea vã permit, de asemenea, sã adãugați funcții pentru design și funcționalitate, astfel încât site-ul dvs. Web sã iasã în evidențã și sã funcționeze corect.
Vã recomandãm întotdeauna sã utilizați WordPress ca gazdã de site-uri. Platforma WordPress alimenteazã peste 30% din toate site-urile web din lume. De asemenea, vã oferã flexibilitatea de a personaliza site-ul dvs. în orice mod doriți și de a menține un control complet.
WordPress este un software gratuit și open-source. Acestea fiind spuse, pentru a utiliza WordPress-ul propriu, va trebui sã cumpãrați un nume de domeniu și sã beneficiați de gãzduire web. În acest fel, puteți instala WordPress și construi site-ul dvs. web deasupra acestuia.
Gazduire Web
- Gazduire partajatã: când fișierele site-ului dvs. sunt stocate pe un server, împreunã cu fișierele unui site web ale altor persoane . Toatã lumea împarte resurse, astfel încât costul de gãzduire partajat este de obicei scãzut. Dacã site-ul web al unei persoane scade sau utilizeazã prea multe resurse și provoacã o încordare, site-ul dvs. poate fi afectat.
- Gazduire server privat privat (VPS): similar la gãzduire partajatã Toate site-urile sunt gãzduite pe un singur server fizic, dar serverul este apoi împãrțit în mai multe servere virtuale, astfel încât resursele nu trebuie sã fie partajate de proprietarii de site-uri. Acest lucru reduce timpul de dezactivare, deoarece site-ul dvs. nu este afectat de utilizarea excesivã a resurselor de cãtre alt site. De asemenea, se poate descurca dacã afacerea dvs. crește rapid și primește mult trafic, deși existã anumite limite din cauza serverului fizic (fațã de hostingul cloud în care limitãrile sunt interminabile).
- Gazduire dedicatã: pentru întreprinderile mari care au nevoie de propriul server fizic pentru a stoca toate fișierele site-ului lor. Acestea vin cu o cantitate stabilitã de resurse, deși o cantitate mare, și nu se pot extinde la scarã similarã gãzduirii VPS bazate pe cloud. Cu toate acestea, aveți mult control asupra datelor, software-ului și hardware-ului.
- Gazduire în cloud: la fel ca gazduirea VPS, gazduirea în cloud este ușor de adaptat . Diferența este cã nu este nevoie de un server fizic, deoarece toate resursele sunt bazate în cloud. Aceasta înseamnã cã existã un numãr infinit de resurse disponibile.
- WordPress Gazduire: gãzduire partajatã pentru utilizatorii WordPress. WordPress vine preinstalat în contul dvs. de gãzduire și poate veni cu servicii suplimentare, cum ar fi actualizãri automate, mãsuri de securitate încorporate și copii de rezervã regulate ale site-ului.
- Site-uri web mici, cu buget redus
- Site web avansat profesional cu mai multe funcții
- site-uri de comerț electronic
- WPForms Lite : construiți un formular de contact și pãstrați legãtura cu vizitatorii site-ului.
- MonsterInsights : conectați-vã site-ul la Google Analytics și ia decizii bazate pe date pentru a-ți dezvolta afacerea.
- RafflePress : crește-ți media socialã urmând gãzduirea de concursuri și cadouri .
- UpdraftPlus : perfect pentru programarea copiilor de rezervã de rutinã a site-ului dvs. și restaurarea cu un singur clic.
- Cache total W3 : îmbunãtãțire viteza și performanța site-ului dvs., precum și experiența utilizatorului ce.
- Akismet : împiedicați comentariile de spam.
- Yoast SEO : optimizeazã-ți site-ul pentru SEO și obține un rang mai mare în rezultatele cãutãrii.
- WPForms : utilizați constructorul de formulare drag and drop pentru a crea forme de toate tipurile, inclusiv formularele de contact, formularele de comandã , sondaje și sondaje, și altele.
- MonsterInsights : conectați-vã site-ul la Google Analytics și evaluați datele despre vizitatorii site-ului dvs.
- SeedProd : pe mãsurã ce construiți site-ul, utilizați SeedProd pentru a afișa o paginã Coming Soon. În plus, adunați e-mailuri înainte ca site-ul dvs. sã fie transmis live.
Companiile de gãzduire web stocheazã fișierele site-ului dvs. web și livreazã conținut vizitatorilor site-ului atunci când fac clic pe site-ul dvs.
În alte Cuvinte, când un vizitator al site-ului face clic pe adresa URL a site-ului dvs. web sau introduceți numele dvs. de domeniu în browser, acestea vor fi direcționate cãtre fișierele pe care gazda dvs. web le stocheazã pe serverul lor.
Gazdele Web ajuta, de asemenea, la menținerea conectivitãții la internet și a accesului la site-ul dvs., astfel încât oamenii sã poatã vedea întotdeauna site-ul dvs. indiferent când viziteazã sau de unde acceseazã site-ul dvs.
Tipuri de gazduire
Existã multe tipuri diferite de gãzduire web disponibile. Iatã o redresare rapidã a celor mai populare:
Acum cã știți lucrurile de bazã de care aveți nevoie pentru a construi un site web, sã aruncãm o privire la ce costã cu adevãrat sã începeți. Pentru a vã facilita lucrurile, vom împãrți costul construirii unui site web în câteva categorii bazate pe buget:
Dar, mai întâi, sã ne uitãm la unele lucruri la care sã ne gândim înainte de a construi un site web.
Lucruri de luat în considerare înainte de a construi un site web
Întrebați-vã cât costã realizarea unui site web? Înainte de a sãri în crearea unui site web, este important sã aveți un plan în loc, astfel încât sã nu depãșiți.
Iatã câteva lucruri de luat în considerare înainte de a vã construi site-ul, de a alege o gazdã web și de a decide ce pluginuri WordPress instaleazã pe site-ul dvs.
1. Care este bugetul dvs.?
Știind câți bani trebuie sã cheltuiți realist pe un site web vã vor ajuta sã vã ghidați în procesul de construire a site-ului.
Înainte de a lua orice decizie finalã când vine vorba de cheltuirea banilor, verificați-vã de douã ori finanțele și asigurați-vã cã vã puteți permite. De multe ori existã alte modalitãți de a cheltui mai puțin și de a obține aceeași funcționalitate și design.
2. Ce caracteristici aveți nevoie?
Dupã ce ați stabilit bugetul, este timpul sã vã dați seama ce tip de site web intenționați sã construiți și ce caracteristici vã oferã Va trebui sã-ți atingi obiectivele.
Creeazã o listã de caracteristici obligatorii și pune deoparte funcțiile care pot aștepta pânã când începi sã obții un profit. Acest lucru va face construirea site-ului mai ușoarã, mai rapidã și mai puțin stresantã. Puteți adãuga întotdeauna mai multe site-uri pe mãsurã ce crește.
3. Aveți nevoie sã angajați un profesionist?
Uneori s-ar putea sã credeți cã puteți construi un site web singur, doar pentru a realiza mai târziu cã de fapt au nevoie de o construcție personalizatã. Dacã aveți nevoie de o temã proiectatã personalizat și de un site web care funcționeazã într-un mod foarte specific, poate fi necesar sã angajați designeri web profesioniști și dezvoltatori web pentru a vã ajuta. Acest lucru ar putea sã vã coste mii de dolari.
Tarifele pentru un dezvoltator de site-uri variazã foarte mult, începând de la 20 $ – 100 $ + o orã. Asigurați-vã cã sarcinile pe care urmeazã sã le angajați pe cineva sunt sarcini pe care le-ați încercat, dar nu le puteți îndeplini de unul singur. În felul acesta nu depãșiți o construcție a site-ului atunci când nu aveți nevoie!
Costul construirii unui site Web mic
Construirea unui site web nu costã foarte mulți bani în comparație cu construirea unui site mare , site web avansat sau un magazin online. Acestea fiind spuse, pentru cei care încep doar, chiar și costul înregistrãrii unui nume de domeniu și al plãții pentru gãzduire web poate fi puțin scump.
Un nume de domeniu te va costa de obicei în jurul valorii de 14,99 USD / an. Un plan decent de gãzduire web va costa aproximativ 7,99 USD / lunã. Asta înseamnã cã pentru a porni un site web mic, ar trebui sã vã așteptați sã plãtiți aproximativ 110,87 USD pe an pentru a continua sã funcționeze.
Din fericire, am încheiat un acord cu Bluehost pentru a oferi proprietarilor site-ului web un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit pentru un plus de securitate și peste 60% reducere la serviciile de gãzduire web.
Bluehost este un furnizor de gazduire recomandat oficial de WordPress.org. Este una dintre cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de gãzduire web. Este alãturi de comunitatea WordPress din 2005 și este una dintre cele mai mari companii de gãzduire din toatã lumea. Bluehost este o opțiune excelentã pentru cei cu buget care cautã sã înceapã un site web.
Dupã ce ați securizat un nume de domeniu și o gãzduire web, va trebui sã îmbunãtãțiți designul și funcționalitatea dvs. site-ul. Din fericire, puteți face acest lucru folosind teme gratuite WordPress și pluginuri.
Iatã câteva pluginuri esențiale pe care le puteți gãsi gratuit în Repositorul WordPress:
Dacã aveți nevoie de mai multe funcții pentru a vã proiecta site-ul, creșteți urmãtoarele și creați o experiențã mai bunã a utilizatorului, consultați modul nostru de prezentare a cele mai bune plugin-uri WordPress gratuite pentru acest an.
Cât costã un site Web pe WordPress?
Aveți nevoie sã construiți un site cu un design și funcționalitate mai avansate decât cele oferite de majoritatea temelor și pluginurilor WordPress gratuite? În acest caz, va trebui sã efectuați unele modificãri, astfel încât sã puteți cheltui mai mult din buget pentru construirea site-urilor.
Pentru a începe, este posibil sã luați în considerare investiția într-un furnizor de hosting mai puternic, cum ar fi SiteGround. Puteți utiliza Cuponul SiteGround pentru a obține 60% reducere pentru a achiziționa planul Go Geek la un preț rezonabil și bucurați-vã de lucruri precum restaurãrile de rezervã gratuite, viteza și performanța îmbunãtãțite, punerea în scenã cu 1 clic și posibilitatea de a gestiona 100.000 de vizitatori ai site-ului o lunã.
Este posibil sã doriți și sã cumpãrați un Tema premium WordPress care are funcții suplimentare încorporate, un aspect mai profesional și asistențã prioritarã. Puteți vedea unele superbe în postarea noastrã pe Cele mai bune teme minimaliste .
Iatã câteva dintre cele mai esențiale plugin-uri premium pe care le recomandãm pentru un site web avansat conceput la scarã:
Must Haves
Aspect vizual
- Beaver Builder : transformați site-ul dvs. în un constructor de pagini pentru a schimba întregul aspect al site-ului dvs. și personalizați-l pentru a rãspunde nevoilor dvs.
- Envira Gallery : creați galerii foto și video responsive.
- Erou CSS : schimbați proiectarea site-ului dvs. web fãrã a atinge o singurã linie de cod.
Marketing
- OptinMonster : ia'ti generația de plumb depune eforturi pe o notã prin crearea unor forme optinice convingãtoare și folosind funcții precum Tehnologia Exit-Intent® , direcționarea la nivel de paginã și segmentarea listelor Asa ca poti obțineți mai mulți abonați .
- Contact constant : ca unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de e-mail marketing din jur, Constant Contact vã poate ajuta sã vã creșteți lista de e-mailuri, sã gestionați abonații, chiar sã vã integrați cu software-ul de generație principalã OptinMonster.
Pentru mai multe modalitãți de a-ți dezvolta afacerea, consultați modul nostru de soluționare a Cele mai bune pluginuri pentru generarea de plumb pe piațã.
Securitatea site-ului
- Sucuri : asta Plug-ul de securitate are una dintre cele mai eficiente firewa pentru aplicații web vã protejeazã site-ul împotriva hackerilor, atacurilor DDoS, avertismentelor pe lista neagrã, atacurilor de forțã brutã, amenințãrilor cu malware și multe altele.
- BackupBuddy : creați copii de rezervã ale site-ului dvs. chiar în tabloul de bord WordPress, stocați fișierele în locații sigure, în afara locului și restabiliți site-ul cu doar câteva clicuri, dacã este nevoie.
Aceasta este doar o listã pentru a vã începe cu crearea site-ului. Puteți adãuga multe pluginuri pe site-ul dvs., în funcție de nevoile dvs. Nu uitați, pentru fiecare plugin premium pe care îl adãugați, costul pentru crearea site-ului dvs. crește.
În cele din urmã, crearea unui site web avansat vã poate costa oriunde între 500 și 1000 $ pe an .
Costul construirii unui magazin online
Construirea unui site de comerț electronic este o modalitate excelentã de
a face bani online. Puteți ajunge la o bazã de clienți mai largã mergând la nivel global. În plus, puteți începe fãrã sã cheltuiți aproape cât cineva care încearcã sã deschidã un magazin de cãrãmidã și mortar.
Pentru a începe un magazin online, veți avea nevoie de un nume de domeniu și web hosting, la fel ca orice alt tip de site web. De aceea, vã recomandãm sã folosiți Planul Bluehost WooCommerce la început.
Planul Bluehost WooCommerce vine la pachet cu funcțiile de care aveți nevoie pentru a vã pune în funcțiune magazinul online:
- Nume de domeniu gratuit
- Instalare automatã WooCommerce
- Certificat SLL gratuit
- Lãțimea de bandã neschimbatã, astfel încât site-ul dvs. sã poatã scala neîntrerupt
- IP dedicat gratuit adresa
- Suport dedicat 24/7
Când începeți cu o platformã de comerț electronic gratuit precum WooCommerce și utilizați gãzduirea de la Bluehost, așteptați sã cheltuiți aproximativ 190 USD /year.
Dacã doriți sã instalați plugin-uri pentru WooCommerce și Teme WooCommerce sau extindeți funcționalitatea site-ului dvs. folosind suplimente premium WooCommerce, prețul site-ului dvs. poate crește.
Cum sã nu plãtiți excesul atunci când construiți un site
Când vine vorba de crearea primului dvs. site web, cel mai bine este sã începeți mic și sã cheltuiți mai târziu (indiferent de obiective).
De asemenea, este util sã fiți atenți la oferte și reduceri la prețuri premium. teme și plugin-uri. În acest fel, puteți economisi bani pentru a utiliza atunci când este necesarã o soluție premium.
Avem câteva ghiduri grozave (cu costurile enumerate) la maxim:
Și nu uitați, pe mãsurã ce site-ul dvs. crește și începeți sã vã extindeți afacerea și sã generați mai multe venituri, asigurați-vã cã o optimizați, astfel încât sã funcționeze perfect pentru vizitatorii site-ului. Nu are sens om sã depui toatã munca grea, efortul și banii pentru a crea un site web pe care clienții nu le plac.
Gânduri finale
Și acolo îl ai! Acum știți rãspunsul la cât costã cu adevãrat un site web, indiferent de tipul pe care doriți sã-l creați.
De asemenea, dacã sunteți în cãutarea unor modalitãți de promovare a site-ului dvs. web, odatã lansat, consultați acest roundup de idei de marketing pentru întreprinderile mici .
Deci ce mai aștepți? Construiți-vã site-ul și începeți cu cele mai puternice Astãzi, pluginul formularelor WordPress
Și nu uitați, dacã vã place acest articol, atunci vã rugãm sã ne urmați Facebook și Stare de nervozitate.