Aveți de gând sã creați un magazin online? Știi tot ce ai nevoie? Continuați sã citiți acest articol și pregãtiți-vã sã creați un magazin online perfect.
Dacã v-ați întâmplat în acest articol, cãutați informații specifice pentru crearea unui magazin online. Foarte des veți întâlni alte articole care, cu toate acestea, au fost incomplete și nesatisfãcãtoare. Cu acest articol am decis sã vã oferim orice indicație de care aveți nevoie pentru crearea site-ului dvs. web, astfel încât sã puteți crea un magazin virtual extrem de profesional și performant. Vom acoperi toate aspectele acestui sector particular și nu vom lãsa nimic afarã, astfel încât sã puteți începe sã lucrați imediat la crearea spațiului dvs. web. Prin urmare, vom explica, de asemenea, cum sã gãsiți o anumitã gãzduire care sã gãzduiascã platforma Prestashop și de ce sã o alegeți între diversele produse pe care le gãsim online. Continuați aceastã lecturã și nu pierdeți un singur pasaj.
De la idee la realizare
Înainte de a sãri în lumea fantasticã a creãrii unui magazin online, va trebui sã fii clar despre ideea ta. Fiecare magazin prezent online este susținut de o strategie de marketing specificã. Fãrã o strategie bine dezvoltatã, rezultatul ar fi eșecul total. Existã mai multe motive pentru care deschiderea unui magazin online poate doriți sã vã extindeți afacerea deja în zonã sau ați avut o idee și doriți sã o dezvoltați doar online. Diferența dintre proiecte nu existã ambele trebuie sã aibã o strategie de marketing bine definitã care sã ne permitã sã dezvoltãm mai bine abilitãțile ideii noastre. Dupã ce veți vedea cum va dezvolta ideea dvs., obiectivele dvs. și modul în care intenționați sã ajungeți acolo, veți fi gata sã începeți sã vã creați site-ul.
Alegerea domeniului
Unul dintre primele lucruri de fãcut este alegerea domeniului. Cel care trebuie aruncat imediat este domeniul gratuit care nu se prezintã ca o opțiune pentru magazinele online. Nu sunt profesioniste și sunt montate pe gãzduire care nu vã permit sã modificați în niciun fel crearea unui web, în special, nu permit crearea de site-uri de comerț electronic. Prin urmare, va trebui sã alegem domenii care sunt la primul sau al doilea nivel, cu caracteristici foarte specifice. Aceste tipuri de domenii sunt plãtite cu o taxã anualã care este reînnoitã automat în fiecare an. Pentru a alege numele domeniului nostru, va trebui sã avem în vedere:
- Numele companiei noastre
- Un cuvânt cheie în interiorul cãruia identificã sectorul cãtre care ne transformãm
- Nu trebuie sã fie mai mult de 62 de caractere
- Trebuie sã fie ușor de reținut
- Nu trebuie sã aparținã nimãnui altcuiva nici mãcar cu o altã extensie
- Trebuie sã reflecte numele site-ului nostru web
alegerea gãzduirii
Când ne-am achiziționat domeniul, este timpul sã ne cumpãrãm gazda. Gãsim mai multe hostinguri, de asemenea, în acest caz, le excludem pe cele gratuite care nu vã permit sã creați magazine online. Alegerea se va încadra pe hostingul comun sau pe serverul dedicat. Diferența dintre cele douã produse diferite este clarã, sã o vedem în rândurile urmãtoare.
Gãzduire comunã
Este un tip de gãzduire oferit de un furnizor care ne oferã o serie de servicii și spațiu limitat în funcție de nevoile noastre. Feriți-vã de cei care vã promit întotdeauna spațiu nelimitat, deoarece nu este posibil, acest tip de gãzduire prevede divizarea unui server cu alți utilizatori, ceea ce înseamnã cã o singurã mașinã este împãrțitã pe mai multe persoane și, prin urmare, pe mai multe proiecte online. Dacã accesați paginile de achiziție ale unui hosting comun, veți observa cã diverși furnizori oferã douã tipuri diferite de pachete pentru crearea de magazine online. De obicei, unul este mic și unul este un pachet mediu. În funcție de produsul ales, vom avea suficient spațiu pentru a introduce un anumit numãr de produse online, o serie de sesiuni unice, o serie de vizite organice pe care nu le putem trece și alte produse, precum conturi de e-mail, certificat SSL, backup zilnic și multe altele. Înainte de a fi achiziționate, aceste gãzduire partajatã trebuie analizate în detaliu și trebuie sã fim siguri cã sunt capabili sã administreze magazinul nostru. De fapt, problema apare atunci când depãșim anumiți parametri, deoarece inevitabil site-ul ar putea sã se deconecteze sau sã încetineascã și sã aibã performanțe proaste.
Server dedicat
Atunci când vorbim despre servere dedicate, vorbim despre gãzduirea a tot ceea ce înseamnã site-ul nostru web care ne este oferit de un furnizor. În acest caz, nu existã limite de utilizare, altfel cele ale mașinii în sine. Nu împãrtãșim nimic cu niciun alt utilizator și, prin urmare, produsul ne este complet disponibil. Nu trebuie sã ne facem griji cu privire la împingerea limitelor, deoarece avem într-adevãr o cantitate enormã de spațiu disponibil.
Înainte de a alege orice gãzduire, prin urmare, trebuie sã luãm în considerare cea mai bunã hosting pentru proiectul nostru. Cum sã o facã? În cazul nostru poate fi util sã alegem un plan de gãzduire Prestashop care nu este greu de gãsit online și care ne permite sã avem tot ce avem nevoie.
De ce sã alegeți Prestashop pentru crearea site-ului nostru online?
De exemplu, sã ne gândim la o activitate care are un e-commerce online și intenționeazã sã vândã discurile SSD la cât mai multe persoane. Va avea nevoie de un program ușor de utilizat, ușor de gestionat și care permite tuturor sã poatã crea un comerț electronic în câțiva pași simpli. În acest caz, vorbim despre Prestashop, liderul incontestabil din Europa al software-ului pentru crearea de magazine online. Primul mare avantaj este cã nu are costuri și este gratuit pentru totdeauna, de fapt foarte des în cazurile în care ne bazãm pe achiziționarea de gãzduire partajatã îl gãsim deja integrat în gãzduirea noastrã și singurul lucru pe care trebuie sã îl facem este sã instalãm . Instalarea Prestashop este foarte simplã. Vom primi un link prin e-mail care conține toate datele importante și pe care va trebui sã le pãstrãm pentru a putea folosi platforma ori de câte ori avem nevoie. Timpul de încãrcare a produselor este într-adevãr limitat și fiecare site web este fluid și rapid. Un punct care este cu siguranțã în avantajul sãu și care permite diferiților utilizatori sã profite de un site web performant, unde pot face cumpãrãturi. Pentru proprietarul site-ului, este ușor și simplu de utilizat, vã permite sã creați un site perfect în funcție de dorințele dvs., fãrã a fi necesar sã solicitați în mod necesar ajutorul unui profesionist.
Concluzii
Dacã doriți, așadar, sã întâlniți platforme optimizate pentru Prestashop, este cazul sã începeți sã priviți perfect în jur, odatã ce ați urmat toți pașii și ați cumpãrat gãzduirea dvs. pentru Prestashop, ultimul lucru care a mai rãmas de fãcut. înseamnã sã vã distrați construindu-vã magazinul online. Crearea unui site de comerț electronic nu a fost niciodatã mai ușoarã și mai distractivã și puteți personaliza fiecare paginã a site-ului dvs. în funcție de preferințe. Nu uitați cã, pe lângã magazinul online, un site de vânzare perfect trebuie sã aibã și o paginã descriptivã numitã „Despre noi”, o paginã de contact care sã permitã clienților dvs. sã solicite asistențã în orice moment, o paginã care explicã metodele de platã și expediere. a produselor. Un site perfect funcțional este un site care nu lasã nimic la voia întâmplãrii, un produs conceput pânã la cele mai mici detalii pentru a face experiența fiecãrui client incredibilã.